Mijn verhaal

Hallo,

Ze zeggen soms dat je naar je kindertijd moet teruggaan om uit te zoeken wat je graag doet en waar je je beroep van zou willen maken.

Dat zou wel eens kunnen kloppen. Nu ik er aan terugdenk, herinner ik me dat ik als kind met mijn buurmeisje ooit een zaakje wilde oprichten: we namen dingen van het ‘groot vuil’ mee naar huis (weet je nog, vroeger mochten we grote, afgedankte spullen op vastgelegde tijdstippen voor ophaling op de straat zetten)  en wilden zo een centje bijverdienen. Verder dan de verkoop van twee (in mijn herinnering:-) mooie, zwarte designstoelen zijn we niet geraakt, maar de passie voor hergebruik, creativiteit en een eigen zaak is nooit verdwenen.

En nu, ongeveer dertig jaar en veel zoektochten en ervaringen later, ben ik er klaar voor! Ik heb enorm veel zin, om naast mijn job als communicatieverantwoordelijke in een internationaal bedrijf, van LaTrant een inspirerende ontmoetingsplaats te maken waar creativiteit centraal staat.

Tweedehands, up-en recycling is steeds populairder aan het worden in de wereld, en meer en meer consumenten kiezen voor een duurzaam alternatief voor onze overconsumptie. Ikzelf wil hier graag op een toffe manier een steentje aan bijdragen door de oprichting van mijn pop-up store LaTrant. Met dank aan mijn vriendin die haar pand in de Naamsestraat 178 te Leuven, hiervoor ter beschikking stelt.

Mijn bewondering voor handgemaakte producten en creatief design wil ik niet onder stoelen of banken steken. Een plek in de winkel voor het aanbod van deze mini-ondernemers en creatievelingen mag dan ook zeker niet ontbreken.

Ik ben er van overtuigd dat het een tof avontuur wordt, en hoop dat velen het samen met mij mogen meebeleven!

Dit is het verhaal van LaTrant vandaag, maar wie weet wat de toekomst nog brengt…

1 augustus 2015