Wil je iets verkopen?

Heb je woon- en mode accessoires, hebbedingen, vintage, design, kleine meubeltjes die nog in goede of liefst perfecte staat zijn, maar waar je niets meer mee doet en die je graag wil verkopen? Kom er dan mee langs bij LaTrant; ik bekijk graag of ik ze in mijn winkel te koop kan aanbieden.

Of ben je een creatieveling, op zoek naar een verkooppunt voor je originele collectie? Neem dan contact met me op via het contactformulier, dan bekijken we welke samenwerking mogelijk is. Voor alleenstaande stuks, kan je ook gewoon langskomen.

Tweedehands:

Hoe werkt het?

Na selectie van de tweedehandsproducten wordt een document in tweevoud opgemaakt met een lijst van de door jouw overhandigde goederen. We bepalen samen de verkoopprijs en na de verkoopperiode ontvang je de helft hiervan voor producten met een verkoopprijs tot 20 euro, voor producten met een verkoopprijs boven 20 euro krijg je 60%.

Jouw producten blijven maximum gedurende drie maanden te koop aan de vastgestelde prijs. Als ze na drie maanden nog geen nieuwe eigenaar gevonden hebben, mag je ze terug komen halen (liefst op afspraak). Je hebt hiervoor twee weken de tijd, de vervaldatum wordt vermeld op het document. Je kan ook beslissen om jouw spullen aan LaTrant te schenken, ze kunnen dan niet meer opgeëist worden.

Wat kan je binnenbrengen?

Decoratie, hebbedingen, lederwaren, origineel speelgoed, platen, vintage en design. Geen kleding, wel juwelen en mode accessoires. Eventueel kleine meubelstukken, gezien de beperkte winkelruimte.

In goede staat en klaar voor verkoop: niet stuk, proper en kwalitatief. Het gaat om dingen die te mooi zijn om weg te gooien, maar die niet meer in je leven passen.

Wanneer?

Tweedehandsproducten worden tijdens de openingsuren aangenomen, zonder afspraak. Afhankelijk van de drukte in de winkel, zal je misschien even moeten wachten. Kijk dan gerust even rond ! Je kan ook op voorhand foto’s doorsturen via email voor een eerste selectie.

Handgemaakt of creatief:

Hoe werkt het?

Voor handgemaakte creaties worden de verkoopperiode en -voorwaarden samen bepaald.

Wat?

Originele, mooie producten die met passie gemaakt zijn, op kleinschalige basis en met aandacht voor kwaliteit en detail. De producten worden niet via de grote bestaande winkelketens verkocht en nergens goedkoper aangeboden. (periodes van solden niet meegerekend)

Wanneer?

Je kan me telefonisch of via email contacteren voor een afspraak, of kom even naar de winkel.

LaTrant werkt met wisselende thema’s & trends. Spullen die hierbij aansluiten, zullen zeker extra gegeerd zijn:

Verkoop van september tot november : gezelligheid, cocooning, warmte en kleur
Verkoop van december tot februari: Feest!
Verkoop van maart tot mei: lente, licht, groen, vernieuwing
Verkoop van juni tot augustus: buitenleven, vakantie, fun & ontspanning

Vragen?

Heb je nog vragen, kom zeker langs of stuur me een berichtje via de contactpagina.